Naše webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají s jejich vylepšováním. Sice se nejedná o nové technologie, ale do 1. 1. 2022 jsme vaše svolení nepotřebovali. Abychom tedy cookies mohli používat, musíte nám to povolit.
Co jsou cookies?
Cookies jsou malé soubory, které webové stránky ukládají ve vašem webovém prohlížeči. Obsahy těchto souborů jsou vyměňovány mezi vaším prohlížečem a serverem navštívené webové stránky, případně se servery partnerů. Některé cookies jsou nezbytné, aby webová stránka mohla správně fungovat (např. pro přihlášení nebo pro sestavení objednávky).
Souhlas je platný po dobu jednoho roku, můžete jej však kdykoliv změnit vyvoláním tohoto dialogu odkazem na konci stránky nebo smazáním cookies přímo ve vašem prohlížeči.
Kliknutím na tlačítko "OK, souhlasím se vším" udělujete tento souhlas pro možnosti zaškrtnuté níže.
Jedná se o technické soubory, které jsou nezbytné ke správnému chování našich webových stránek a všech jejich funkcí. Používají se mimo jiné k ukládání produktů v nákupním košíku, zobrazování produktů na přání, ovládání filtrů, osobního nastavení a také nastavení souhlasu s uživáním cookies. Pro tyto cookies není zapotřebí Váš souhlas a není možné jej ani odebrat.
Tyto cookies nám umožňují měřit výkonnost našich webových stránek a našich online kampaní. S jejich pomocí zjišťujeme počet návštěv, zdroj návštěv a další parametry. Shromážděné údaje zjišťujeme v agregované podobě, která nám neumožňuje údaje dohledat ke konkrétnímu uživateli. Pokud tyto cookies deaktivujete, nebudeme moci analyzovat výkonnost našich webových stránek a optimalizovat je pro co nejsnažší užívání.
Vydavatel: Ekologický institut Veronica Rok vydání: 2014 Formát: 137 stran ISBN: 9788026052395 Autor: Helena Vlašínová
Aktuální cena:290 Kč
Propagátorka přírodních zahrad, Helena Vlašínová, poradí, jak na zahradě hospodařit bez chemie. Knížka představí, jak na zahradu přilákat drobné živočichy, jak udržet půdu zdravou a představí užitečné "plevelné" rostliny. Dozvíte se, jak co nejlépe využít světla a stínu a jak úspěšně pěstovat méně známé druhy zeleniny a ovocných dřevin. Zcela nové, již třetí vydání. Nový dotisk z roku 2016.